9 semne ca te intalnesti cu cineva pe care nu trebuie sa-l impresionezi deloc

9 semne ca te intalnesti cu cineva pe care nu trebuie sa-l impresionezi deloc

Mass-media ne spune intotdeauna ce sa purtam, ce sa spunem etc. pentru a impresiona oamenii. Cu toate acestea, pentru a fi cu cineva fericit nu trebuie sa o faci. Este cu adevarat important sa fim noi insine si sa ne simtim demni de noi insine, in loc sa incercam din greu sa impresionam si sa ne preocupam prea mult de ceea ce cred altii. Cand puteti gasi o astfel de persoana, nu o lasati niciodata sa plece. Mai jos sunt semnele cu care te intalnesti cu cineva pe care nu trebuie sa-l impresionezi deloc.

1. Nu va deranjeaza sa va dezvaluiti neajunsurile
Poate ca esti genul dezordonat care stie unde se afla totul. Poate ca se stie ca pentru tine, prepararea cinei este o lupta. Este in regula, oricum esti iubit. Stii ca nu vei fi pus niciodata la fata locului pentru gatitul tau rau atunci cand persoana cu care te intalnesti se intensifica si iti imparte responsabilitatea. Intalnirea ta te surprinde cu cina sau te invata sa gatesti, spre deosebire de a aduce prieteni si familie care se asteapta sa te transformi in bucatar.

2. Poti admite ceea ce nu stii fara sa-ti fie rusine
Toata lumea este experta in ceva. Mai mult ca sigur, apreciati daca intalniri dvs. are un intelect ridicat. Daca este ceva, te impresioneaza cu cunostintele lor. Daca intalnirea ta constata ca in mod clar nu stii ceva, nu te vor face niciodata sa-ti fie rusine. Ai usurarea sa le spui ca nu stii si niciodata nu te fac sa te simti mai putin pentru asta. S-ar putea sa observati diferentele dvs. apropiindu-va, mai degraba decat mai departe.

3. Iti poti dezvalui greselile din trecut si te poti simti inteles, dar nu judecat
Stii cu adevarat unde stai cu intalnirea cand poti dezvalui greselile pe care le-ai facut fara teama de a fi ridiculizat. Ei isi iau timpul sa se raporteze la tine si sa-ti inteleaga actiunile. Nu ti se face rusine de lucrurile cu care nu esti mandru. Ei nu te vad mai putin decat perfect, ci fiinta umana care esti.

4. Nu va deranjeaza sa va aratati partile prostesti
Poti fi tampit ori de cate ori vrei si totul este distrat. Stiu ca poti fi serios, dar iti aduc atat de multa veselie si bucurie din tine. Esti mai dispus sa fii vulnerabil si sa iei legatura cu copilul tau interior decat ai fi cu majoritatea oamenilor. Va oferiti reciproc o usurare comica. Devin la fel de stupide ca tine si iti dau ras ca medicamentul.

5. Nu simti nevoia sa-ti schimbi sinele interior pentru a-l face mai multumit
Persoana pe care nu trebuie sa o impresionati va face sa doriti sa exprimati mai mult despre cine sunteti, nu sa o modificati pentru ei. Ei stiu cine esti si nu iti cer niciodata sa fii ceva diferit. Nu te fac sa simti ca trebuie sa te adaptezi la mancarea a ceea ce le place si sa preia aceleasi hobby-uri. Nu este nevoie sa va imbunatatiti abilitatile fantastice de fotbal sau sa incepeti drumetiile, daca asta nu este treaba voastra.

6. Poti fi intotdeauna sincer si nu exista niciun joc de ghicit
Ce usurare sa poti spune exact ce iti trece prin minte fara sa fie nevoie sa-l inmoaie. Nu trebuie sa va abateti opiniile voastre puternice si avizate. Voi doi nu va oferiti reciproc o mare oportunitate de a va interpreta gresit, pentru ca sunteti directi si sinceri unul cu celalalt.

7. Esti pretuit din cauza personalitatii tale, dar nu din cauza a ceea ce ai
Le plac mai mult cadourile pe care le aduceti lumii decat cadourile pe care le cumparati. Entuziasmul pe care il experimentati intalnindu-va unul cu celalalt provine din chimia excelenta a personalitatilor voastre. Obiectele tale materiale nu sunt mentionate prea mult pentru ca tu esti adevarata comoara. Descoperiti ca petreceti mai mult timp vorbind cu adevarat unul despre celalalt decat subliniind bunurile voastre.

8. Nu va deranjeaza sa va aratati partile slabe si va puteti dezvolta emotiile in mod liber
Nu numai ca iti asculta necazurile, ci vor sa le auda. Relatia dvs. a depasit pur si simplu impresionandu-i atunci cand va solicita sa contati pe ei atunci cand nu sunteti la cel mai bun nivel. De fapt, sunt dezamagiti daca nu ii atingi cand esti trist. Vor sa vorbeasca cu tine atunci cand te simti slab sau scazut nu pentru ca mizeria iubeste compania, ci pentru ca stiu ca esti o fiinta umana. Treci cu bicicleta printr-o serie de emotii si persoana cu care te intalnesti vrea sa o experimenteze cu tine.

9. Va puteti bucura de timp linistit unul fara celalalt fara a va face griji ce sa mai spuneti
Odihneste-te in pace liniste incomoda, pur si simplu nu mai ai aceste momente. Tacerea este pasnica si incarca aerul cu energie iubitoare si reconfortanta. Uneori, o privire in ochi sau un zambet spune totul. Pentru multi, sa te bucuri pentru prima data de compania altcuiva in tacere este punctul oficial de a ajunge la un confort maxim cu cel cu care te intalnesti. Cand persoana cu care te intalnesti te ajuta sa-ti cureti casa, masina sau te ajuta cu orice slabiciune, stii ca le pasa. Cat de usurare este ca vei continua sa fii sinele tau minunat si apreciat pentru asta? Bucurati-va de fiecare moment reconfortant, aveti incredere in ele si stiti ca bunurile voastre sunt doar atat. Fiecare bucata din ceea ce ai de spus este apreciata, fie ca este vorba de o gluma banala sau daca suferi o pierdere. Tuturor le place sa se simta recunoscuti.